Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Modestia lui Hazard

Hazard este un vrăjitor al balonului.
Foto: www.flickr.com

Fotbalul modern se învârte în jurul a doi actori principali: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Lumea sportului cu balonul rotund consideră că argentinianul și portughezul joacă într-o altă ligă față de restul fotbaliștilor, iar cele nouă Baloane de Aur pe care cei doi jucători și le-au împărțit până acum vin să susțină această teorie. Când apare câte un om de fotbal care face un comentariu legat de un mare jucător, automat el este raportat la cei doi protagoniști. Când Jose Mourinho a vorbit recent despre Neymar, el a spus că brazilianul va ajunge cel mai bun jucător al Barcelonei doar după ce Messi nu va mai fi acolo. La fel se spune și despre Gareth Bale, cândva cel mai scump fotbalist al planetei, care nu va putea niciodată să strălucească pe măsura talentului său într-o echipă a lui Real Madrid dominată de personalitatea lui Ronaldo.

Când Franck Ribery a câștigat tot ce se putea câștiga cu Bayern Munchen, având evoluții extraordinare în acel sezon, lumea se aștepta ca francezul să spargă dominația lui Messi și Ronaldo la Balonul de Aur, însă s-a dovedit încă o dată că talentul și prestațiile sale nu sunt suficiente pentru a intra în competiție cu cei doi. Ribery nu și-a ascuns frustrarea după acel episod, însă lumea fotbalului nu a putut decât să-l compătimească.

Există, însă, în ultima perioadă și o tendință de a le opune celor doi jucători exponețiali o minimă rezistență prin aducerea în prim-plan a unor fotbaliști de mare talent, care entuziasmează publicul cu jocul lor. Este și cazul mijlocașului de la Chelsea, Eden Hazard, cel care a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League în urmă cu două sezoane. Belgianul are explozie și o tehnică extraordinară în regim de viteză, atuuri care îl transformă într-unul dintre cei mai spectaculoși fotbaliști. Evoluțiile sale din acest sezon au fost la cel mai înalt nivel, iar Chelsea a profitat din plin, fiind lider în Premier League și totodată principala favorită la titlu potrivit bookmakerilor de la bet365, care îi oferă încontinuare o cotă atractivă la pariuri sportive pe câștigarea trofeului în Premier League.

Așa cum era de așteptat, unii specialiști din Albion îl văd pe Hazard la nivelul lui Messi în ceea ce privește abilitatea de a controla balonul, însă belgianul nu este de acord cu ei. Jucătorul în vârstă de 26 de ani se teme să țintească atât de sus și consideră că artiștii gazonului au fost alții, declarând în acest sens: „Pentru mine adevărații artiști sunt Zinedine Zidane și Ronaldinho. De asemenea, Juan Roman Riquelme, pentru felul în care se mișcă și pasează balonul. Și apoi este Messi. Ceea ce face el cu mingea este altceva. Nu mă văd la acel nivel.”

Declarațiile lui Hazard trădează caracterul prea modest pe care mijlocașul lui Chelsea îl are în raport cu talentul său incontestabil. Pe de altă parte, nu este exclus ca belgianul să fie și el o victimă a acestei axiome conform căreia Messi și Ronaldo vin de pe altă planetă.

No related posts.
De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Premium WordPress Themes
freshlife WordPress Themes Theme Junkie