Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Andrei Prepeliţă: “Nu cred că ne vom lupta la retrogradare”

“Anul 2010 a fost un an şi cu bune, şi cu rele. Ca să zic aşa, a avut două perioade distincte: în prima parte, a fost returul sezonului trecut, când am dus acea luptă acerbă pentru evitarea retrogradării şi, din fericire, am reuşit să ne salvăm. După aceea, noul an competiţional a început cu multă speranţă, am avut o serie de rezultate pozitive şi începuserăm să ne gândim din nou la performanţă, dar au venit înfrângerile şi dificultăţile şi, la final de an, ne aflăm pe o poziţie care nu ne dă speranţe de cupe europene. Nu ştiu care va fi obiectivul echipei în acest retur, cred că depinde de ceea ce se va întâmpla în perioada următoare la club, dar eu cred că nu ne vom lupta la retrogradare.

andrei prepelita

andrei prepelita

sursa:fcuniversitatea.ro

No related posts.


Un comentariu pentru “Andrei Prepeliţă: “Nu cred că ne vom lupta la retrogradare””

  1. Ahmad spune:

    in primul rind cine a zis shi cind, ca aurul din tcneura lui bute este mai putzin valoros din ceasul lui mutu? sa vedem daca este metafora, unde pe romani nu-i intrece nimeni, sau e adevar ..apoi la citeva zile shi un timid inceput de campanie pentru alte sporturi, ce postezi? despre fotbal atunci intzelege ca shi asta poate fi un motiv pentru cei care se uita la fotbal de a ignora alte sporturi shi a reveni invariabil la fotbal .altfel spus, mai e ceva nou cu campania pentru alte sporturi? sau in afara de hochei nu mai sare nimeni sa dea bilete gratis? la atletism in sala nici nu exista bilete la gimnastica, la tenis de masa, judo, lupte, natatzie sau scrima .
De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Free WordPress Theme
freshlife WordPress Themes Theme Junkie