Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Dictatul lui Ferguson: „Aici comand eu”

Tehnicianul lui Manchester United admite ca s-a indulcit putin in ultimii ani dar ramane orgolios de reputatia sa de dur: „Le-am spus managerilor mei, trebuie sa tina minte ca persoana cea mai importanta a unui club este antrenorul. In momentul in care un jucator devine mai important, este sfarsitul lumii”.

Primul comandament a celor de la Manchester United: „Eu sunt antrenorul, Dumnezeul tau, nu vei avea un alt Dumnezeu in afara de antrenor”. Cam asa suna ceea ce a spus Sir Alex Ferguson, de 25 de ani pe banca Diavolilor Rosii unui site sportiv englez, fiind citat imediat de presa de scandal engleza. Un avertisment catre Wayne Rooney si oricine indrazneste sa puna la indoiala puterea sa pe teren sau inafara acestuia. Este o lectie pentru toti antrenorii care spera sa imite longevitatea si succesul lui Ferguson, o lectie pe care unii antrenori, precum Josè Mourinho si Fabio Capello par sa o fi invatat destul de bine.

„Le-am spus managerilor clubului meu acum 15 ani, poate si mai demult”, spune Ferguson in interviu. „Amintiti-va ca persoana cea mai importanta a clubului Manchester United este antrenorul. Momentul in care un jucator devine mai important decat antrenorul, clubul vostru este mort, terminat, istoria acestui club se incheie si se duce pe apa Sambetei”. Scotianul admite ca la varsta de 70 de ani s-a „indulcit un pic” dar ramane orgolios de reputatia sa de „sergent de fier”: „sunt persoana cea mai importanta pe care o are Manchester United”, subliniand ca aceasta ierarhie a fost foarte importanta cu privire la seria de rezultate sportive obtinute de club in cei 25 de ani de cand este la conducerea acestuia.
Indulcit, dar nu prea mult, comenteaza ziarul britanic Daily Mirror, amintind amenda – de peste 300.000 de euro – pe care i-a dato Ferguson lui Rooney cand a descoperit ca atacantul sau iesise la cina cu sotia sa si cu niste prieteni, nerespectandu-i programul de recuperare.

Cu alte cuvinte, Alex ramane un dictator, o divinitate, un rege. Si are o veste proasta pentru Capello: „Cred ca va fi dezamagit de Campionatul European din aceasta vara. Multi jucatori englezi vor ajunge la faza finala a turneului din Polonia si Ucraina obositi”.

Subiecte asemanatoare:

  1. S-au decis semifinalistele Ligii.Vezi aici golurile si marcatorii!
  2. Balotelli marcheaza golul decisiv dar este din nou polemicaDe asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Weboy
freshlife WordPress Themes Theme Junkie