Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Dragomir falimenteaza Liga 1!

La licitatia organizata luni, de LPF, au participat societatile SC Antena TV Group SA, SC RCS&RDS SA si SC Romtelecom SA. Liga a scos la licitatie cesiunea drepturilor de televiziune din cadrul meciurilor de fotbal ale competitiei Liga 1,pentru urmatoarele trei sezone,partidele fiind impartite in noua pachete.

RDS&RCS si Romtelecom au licitat pentru pachetul numarul 1, prima castigand dupa primul pas cu suma de 13.200.000 de euro plus TVA.

Pachetul numarul 2 a fost adjudecat de Romtelecom, singura care a licitat, cu suma de pornire de 12.900.000 de euro plus TVA.

Pachetul numarul opt a fost adjudecat de Antena 1, cu suma de 10.500.000 de euro plus TVA.
Pentru celelalte pachete nu a licitat nimeni.

Daca situatia ramane ca in momentul de fata cluburile de fotbal vor fii falimentate,60% din bugetul acestora venind din drepturile de televizare.Daca Liga ramane cu cele 37 de milioane de euro de ieri, campioana din sezonul uremator va lua din drepturile TV doar un milion de euro, cat ia acum ultima clasata din Liga I.

Solutia vazuta de Dragomir e sa organizeze o noua licitatie in care pachetele nevandute sa fie licitate ca unul singur pretul ponind de la 22 milioane de euro.

La a doua licitatie nu mai lasam 5 pachete distincte, acum las televiziunile sa concureze pentru un pachet intreg de 22 milioane de euro. O televiziune care are putere poate cumpara cele 5 pachete intr-unul singur. Daca nu gasim pe cineva care sa cumpere, nu le mai dam. Eu militez pentru a nu scade pretul”,a declarat seful Ligii.


Subiecte asemanatoare:

  1. Gheorghe Hagi mai vrea un jucator din Liga 1.
  2. Juventus l-a gasit pe noul Buffon in liga a doua din Romania!
  3. „Traore PLEACA pe 5 milioane!
  4. Fiscul ia toţi banii din transferul lui Bogdan Stancu!
  5. CFR vinde pe bandă rulantă.

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Premium WordPress Themes
freshlife WordPress Themes Theme Junkie