Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Petre Grigoraş: „Am insistat ca nici un jucător de bază să nu plece de la echipă până în vară”

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că a insistat ca nici un jucător de bază să nu părăsească echipa în pauza de iarnă: „Eu am insistat ca nici un jucător de bază să nu plece de la echipă până în vară iar scopul e unul foarte clar, în situaţia în care suntem nu ne putem permite asta. Matei e unul dintre ei. Nu am ştiut că se va face transferul acum şi va intra în vigoare din vară. Nu mi se pare o idee bună că s-a dat publicităţii acest transfer. Chiar dacă s-ar fi realizat era bine să rămână la nivel de transfer dar fără să fi fost anunţat. Să dea Dumnezeu ca el să poată evolua foarte bine până în vară şi la noi iar din vară să sperăm că nu va fi un simplu trecător pe la Steaua cum au fost suficient de mulţi jucători.

„Nu ştiu dacă există jucător în ţară care să refuze Steaua, e un brand puternic, e o echipă care se bate tot timpul la titlu şi nu poţi să condamni jucătorul că şi-a dorit acest transfer. Sper doar ca el să rămână cu picioarele pe pământ cum a fost şi în tur şi evoluţia lui din retur să fie cel puţin la fel de bună ca cea din tur. Eu cred că Matei va conştientiza faptul că numai având continuitate în evoluţii va putea să crească în valoare şi scopul lui este să se pregătească foarte bine pentru că nu se poate duce nepregătit la Steaua sau cu evoluţii foarte slabe în retur pentru că ar pleca cu un handicap. Eu am încredere pentru că el e un băiat de caracter şi un băiat cu ţinută şi sper ca această trecere la Steaua să nu-l afecteze negativ, să nu-l ameţească prea mult şi să rămână realist”.

Petre Grigoras

Petre Grigoras

sursa:pandurii-tg-jiu

Subiecte asemanatoare:

  1. Mutu are sanse mari sa plece de la Fiorentina in urmatoarele zile

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Premium WordPress Themes
freshlife WordPress Themes Theme Junkie