Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Piturca vrea sa preia Universitatea Craiova.

Victor Piturca  vrea să se întoarcă în Bănie, dar nu în calitate de antrenor. Acesta este dispus să pună la cale un plan care să readucă Universitatea în prim-planul fotbalului românesc, după ce trupa din Bănie este ca şi retrogradată în liga a doua după 0-2 cu Dinamo, acasă.

„Voi discuta cu organele şi cu potenţii oraşului să salvăm Craiova. Dacă oamenii de acolo vor să înceapă o treabă şi să închegăm o nouă echipă, eu le stau la dispoziţie. Mi-am luat un angajament faţă de suporterii olteni.

Nu vreau să fiu antrenorul echipei, dar vreau să ajut echipa financiar. O echipă din liga a doua poate fi preluată, să joace pe Ion Oblemenco. Se poate forma un acţionariat foarte serios, care să pună umărul. Apoi, e nevoie şi de ajutorul Primăriei şi al CJ, dar şi al oamenilor de afaceri.

Nu trebuie dat clubul pe mîna unui singur om, decît dacă este cineva serios, cu un caracter solid şi care are mijloace financiare. Aşa, nu văd de ce nu. Fotbalul la Craiova se mănîncă pe pîine. Oltenii n-au un standard de viaţă prea ridicat, iar fotbalul e o mare bucurie în regiune”, a spus Piţurcă la GSP TV.

sursa:
gsp.ro

Subiecte asemanatoare:

  1. Universitatea a bifat aseară al nouălea meci consecutiv fara victorie în acest campionat.
  2. Sportul castiga la scor meciul cu Craiova.
  3. Giulestiul in bezna!Mititelu vrea sa castige la masa verde.
  4. Alberto Lopez tranferat definitiv!
  5. Nicolo Napoli vrea sa-i excluda din lot pe fratii Costea!

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Free WordPress Theme
freshlife WordPress Themes Theme Junkie