Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Bosnia ca si suspendata de UEFA.Romania ar trece pe locul 4.

Federatia de Fotbal a Bosniei a hotarat, marti, sa-si pastreze sistemul tripartit inter-etnic al presedintiei, statut aflat in neconcordanta cu cererile Federatiei Europene de Fotbal (UEFA) si ale Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), informeaza publicatia Dnevni Avaz. In aceste conditii, Federatia bosniaca va fi suspendata automat la 1 aprilie, din toate competitiile fotbalistice.

Deşi echipa naţională este pe val, apele sunt tulburi la Federaţia Bosniacă de Fotbal. Adunarea Generală a federaţiei din Bosnia are un ultimatum de la UEFA pentru a schimba statutul instituţiei de la Sarajevo. Momentan, Federaţia este condusă de un grup de trei persoane, câte unul din partea comunităţilor sârbe, croate şi musulmane, cu un mandat de 18 luni.

In aceste condiţii, deşi exclusă, Bosnia va fi reprimită în compeţiţiile UEFA prin reprezentanţii desemnaţi de forul nou creat. Acel for este exact cel desemnat de Comisia UEFA prin articolul 7 şi doar această instituţie va fi recunoscută de Michel Platini&co.
Oamenii din fotbalul bosniac sunt însă convinşi că aceştia nu vor reuşi să se pună de acord şi că Bosnia nu va scăpa de suspendare: „Suntem ca şi suspendaţi, asta e convingerea noastră. Mai mult ca sigur, nu se vor înţelege să numească un singur preşedinte. Tot ce ne rămâne e să vedem cât de grave vor fi consecinţele”, a explicat Adnan Guso, fost goalkeeper la Dinamo şi Craiova.

Romania va intalnii astazi de la ora 20.45 reprezentativa Luxemburgului.

sursa:prosport.ro

Subiecte asemanatoare:

  1. FIFA si UEFA ajuta Romania.Bosnia suspendata!
  2. Adio calificare!BOSNIA-ROMANIA 2-1
  3. Fanii romani, batuti de jandarmii bosniaci!
  4. Radoi se retrage de la echipa nationala!Becali singurul care il poate readuce.
  5. Mutu vrea sa-si repare greselile.

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
WordPress Themes
freshlife WordPress Themes Theme Junkie