Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Dinamo trece la pas de Targu Mures.

Piticul „cîinilor” a făcut un meci spectaculos, înscriind de două ori şi pasînd la golul lui Liviu Ganea , care a reapărut printre marcatori după 6 luni.

Torje a scris aproape de unul singur istoria primului mitan. Mai întîi, a inventat o lansare tăioasă pentru Liviu Ganea (29), care a scăpat singur şi, din careu, lateral dreapta, l-a executat la colţul scurt pe portarul oaspeţilor. Tot acolo s-a dus apoi, din lovitură liberă, şi trasorul semnat chiar de el (45): şut de la 30 m care a muşcat pămîntul înainte de a scutura plasa lui Şteţca, plecat tîrziu spre mingea tremurîndă.

N-a fost însă chiar atît de simplu pentru roş-albi să se desprindă, căci partida era să înceapă cu o lovitură de teatru. Dar Dolha a blocat miraculos lobul-surpriză al lui Astafei (2) şi a dat apoi drumul la ofensiva colegilor. Pe dreapta, Bărboianu şi-a făcut simţită prezenţa la debut cu centrări curajoase, iar în atac Ganea (4, 7, 12, 18) şi Alexe (3) au ratat în ritm de foc automat. Doar primul avea să culeagă, în sfîrşit, îmbrăţişările colegilor după 6 luni de secetă, cîte trecuseră de cînd nu mai înscrisese!

După pauză, băieţii lui Sabău s-au dus peste adversar, sperînd să întoarcă soarta partidei. Vasilache şi nou intratul Zaharia au căutat să-i destabilizeze pe „cîini” cu acţiuni individuale, fără şanse de reuşită în faţa unui Dolha acoperit şi de noroc.

Iar pentru ca tabloul eroului complet să fie definitivat a ieşit din nou la rampă maestrul Torje (65), de această dată cu o lovitură de cap, după o minge trimisă magistral de ex-craioveanul Bărboianu. Şi, mai departe, pentru ca Dinamo să transforme întîlnirea cu mureşenii şi într-un prilej total de relansare a propriilor golgeteri, Dănciulescu a renăscut şi el, aidoma lui Ganea, după cîteva luni bune de pauză pe lista marcatorilor: 4-0, minutul 69, gol simplu din poziţie comodă, la capătul unei pase de la Alexe.
A venit, în final, şi reuşita oaspeţilor, deviere Munteanu la o lovitură liberă a lui Astafei (77), insuficient însă spre a mai şterge impresia unei trupe sedate.

sursa:gsp.ro

Subiecte asemanatoare:

  1. Iensci de la Chiajna la Târgu Mureş.
  2. Marius Niculae a plecat de la Dinamo!
  3. Mutu e asteptat la Dinamo.
  4. Dănciulescu,noul căpitan la Dinamo!
  5. Ioan Andone si-a anuntat sefii ca pleaca de la Dinamo.

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Weboy
freshlife WordPress Themes Theme Junkie