Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Eric şi-a încheiat socotelile cu fotbalul românesc.

Eric de Oliveira

Eric de Oliveira

Curtat cu insistenţă de CFR, Dinamo, Timişoara sau Rapid, mijlocaşul brazilian a ales să meargă în Ucraina, la Karpaty Lvov.

Oficialii de la Mediaş nu sunt de acord cu decizia lui Eric , care susţin că fotbalistul se află încă sub contract cu echipa ardeleană. Ioan Horoba a vorbit de ingratitudinea unui jucător anonim până la venirea la Gaz Metan şi l-a ameninţat pe brazilian cu suspendarea şi cu un proces la FIFA.

Nu mă interesează ce spune domnul Horoba. Oricum, eu în România sînt un anonim, un măscărici. Totuşi, le transmit că în contract se scrie clar că devin jucător liber atunci când orice club, în afară de Gaz Metan şi Metropolitan din Brazilia, plăteşte clauza de reziliere. Eu ştiu că pentru a câştiga bani, mai întâi trebuie să joci. Dar când am jucat, ei nu mi-au recunoscut valoarea şi de aceea am plecat. Dacă va fi nevoie să-i dau în judecată, o voi face. Îmi pare rău pentru suporterii din Mediaş şi din România, care au fost alături de mine” a declarat Eric.

sursa: gsp.ro

Subiecte asemanatoare:

  1. Mihai Minca la CFR.
  2. Florin Bratu la Gaz Metan Medias!
  3. Ilie Iordache si-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu.
  4. Andrei Cristea s-a transferat in Germania!
  5. Olberdam de Oliveira la Rapid.

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Free WordPress Theme
freshlife WordPress Themes Theme Junkie