Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

”Lordul” Pădureanu cel mai longeviv preşedinte de club din România!


Jean Padureanu a împlinit ieri 75 de ani, dar nu are de gînd să cedeze. „Sper să mă ajute Dumnezeu să fiu sănătos, să îmi dea în continuare înţelepciune şi să mai trăiesc cîţiva ani buni, să pot să mă mîndresc în continuare cu aceasta echipă”, a spus, azi dimineaţă, „Lordul”.

A intrat cu Gloria şi n-a mai picat!
E conducător la Bistriţa din 1964, bătînd orice record în materie de longevitate în fotoliul de şef al unui club de fotbal din România. Iniţial a fost vicepreşedinte, apoi, din 1970, a devenit preşedinte.

Pădureanu e născut în inima Olteniei, la Băileşti, unde a şi debutat ca jucător. A ajuns iute la Craiova, la echipa 7 Noiembrie, apoi, de aici, la Universitatea. Şi-a continuat cariera la CCA Bucureşti, iar între 1958 şi 1970 a jucat la Gloria Bistriţa. Vreme de 6 ani, la Gloria a fost şi jucător, şi vicepreşedinte. A plecat o singură dată de la Bistriţa, în 1995, la Rapid, însă a revenit în 1997.

”Eu nu am copii. Pot să spun că această echipă, Gloria Bistriţa, e copilul meu de suflet”,Jean Pădureanu, preşedinte Gloria Bistrita.

sursa:gsp.ro


Subiecte asemanatoare:

  1. Jean Pădureanu refuză să-l vîndă pe Moraes
  2. Junior Moraes:”vreau să semnez cu Steaua”
  3. FIFA si UEFA ajuta Romania.Bosnia suspendata!
  4. Nicolae Manea:” Cel mai important e sa ne mentinem in prima divizie”

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Weboy
freshlife WordPress Themes Theme Junkie