Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Giulestiul in bezna!Mititelu vrea sa castige la masa verde.

„În minutul 41 s-a întrerupt nocturna total. Meciul a fost întrerupt iar Marius Avram a precizat asta în raportul său. Imediat după a reluat jocul. La pauză am vorbit cu Avram cu regulamentul în mână şi i-am spus că la a doua întrerupere meciul ar trebui să se încheie. Acest lucru s-a întâmplat de trei ori în timpul meciului. A mai fost o defecţiune la care arbitrul nu a întrerupt jocul. Avram a scris în raportul său că în minutul 71 nocturna a căzut din nou. A fost o defecţiune a instalaţiei de nocturnă. Cazul se va judeca după regulament, iar în regulamentul FRF este un articol care demonstrează că avem dreptate. Dacă nu câştigăm aici cu 3-0, o să mergem la TAS şi o să câştigam acolo” , a declarat Vlad Roşca.

Sînt fericit pentru că acest punct valorează mult. Vor fi de fapt trei puncte pentru ce s-a întîmplat la meci. Vom cîştiga meciul la masa verde pentru că s-a oprit partida de două şi conform regulamentului vom lua cele trei puncte. Marius Avram trebuia să oprească jocul la a doua cădere a nocturnei. Arbitrul a fost puţin neserios pentru că trebuia să fie corect, dar ştim toţi ce relaţii sînt între Dinu Gheorghe şi Vasile Avram.Rapid a jucat mai bine, dar şi noi puteam marca pe final şi să cîştigăm”, a spus Adrian Mititelu.

Rapid Bucuresti – Universitatea Craiova s-a incheiat cu scorul de  0-0 aseara.

sursa:gsp.ro

Subiecte asemanatoare:

  1. Universitatea a bifat aseară al nouălea meci consecutiv fara victorie în acest campionat.
  2. Fernandes a plecat de la Rapid.
  3. Rezultatele si marcatorii etapei 24.
  4. Adrian Mititelu cere audit!
  5. Nicolo Napoli vrea sa-i excluda din lot pe fratii Costea!

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
WordPress主题
freshlife WordPress Themes Theme Junkie