Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Au dispărut actele de cedare ale FC Argeş către PIC

Hocus pocus la Primăria Piteşti cu actele de cedare ale FC Argeş către firma omului de afaceri Cornel Penescu!

un suporter alb-violet care s-a săturat să tot protesteze verbal la adresa conducerii FC Argeşului a decis să recurgă şi la calea oficială. Astfel că pentru a cunoaşte toate clauzele contractului semnat între autorităţile locale şi Cornel Penescu prin care se ceda pachetul majoritar al acţiunilor FC Argeşului către societatea PIC, Liviu Dumitru a făcut o cerere formulată conform prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile publice solicitând astfel Primăriei copiile actelor de cedare a clubului de fotbal FC 2005 SA Argeş, adică actualul FC Argeş Piteşti către SC PIC SA. Mare i-a fost mirarea suporterului atunci când a primit şi răspunsul oficial al Primăriei Piteşti în care se menţionează că „actele la care faceţi referire nu se află în arhiva instituţiei noastre”. Aşa cum era normal şi logic actele respective trebuiau să existe atât la Primăria Piteşti, cât şi la SC PIC SA. Nu ştim dacă actele respective există la firma patronată de Cornel Penescu, însă este cât se poate de clar că la Primăria Piteşti au dispărut actele de cedare ale FC Argeş către PIC din anul 2005. De ce oare? Care să fie scopul dispariţiei acestor acte? Oare, ce clauze există în aceste documente? Acestea sunt doar câteva din întrebările la care răspunsurile s-au evaporat odată cu actele de la Primărie. Mai mult, în acelaşi răspuns Primăria a anexat în copie o hotărâre a Consiliului Local din iunie 2003 privind aprobarea participării Consiliului Local alături de Consiliul Judeţean şi terţe persoane juridice la constituirea SC Sportag 2003 SA, copie care nu are absolut nicio legătură cu preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la FC Argeş de către omul de afaceri Cornel Penescu.

Am cerut pe legea liberului acces la informaţiile de interes public copii după contractul respectiv atât la Consiliul Judeţean, cât şi la Primăria Piteşti. Dacă de la Consiliul Judeţean nu am primit niciun răspuns, de la Primăria Piteşti am primit un răspuns halucinant. Cred că ori nu vor să ne arate ce clauze sunt în contract, ori actele au dispărut în mod voit. Nu se poate ca să ne dea o copie după o hotărâre de consiliu local din 2003, care nu are nicio legătură cu ce am cerut eu. Chiar nu am înţeles logica pentru care ni s-a dat acea copie. Dacă protestele de stradă nu au adus nicio soluţie pentru a scăpa de Penescu atunci noi am făcut şi acest demers la care iată ce răspuns am primit. E incredibil! Totul se tergiversează, se trage de timp, iar FC Argeş moare încet-încet.

cornel penescu

cornel penescu

sursa:jurnaluldearges.ro

No related posts.

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Free WordPress Themes
freshlife WordPress Themes Theme Junkie