Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

„Catalin Barbu nici nu stie pe cine vrea sa cumpere”

catalin barbu

După ce managerul lui FC Argeş, Cătălin Barbu a anunţat că l-ar dori pe brazilianul lui Girom Albota, Adriano, oficialii echipei îi răspund acestuia că nici nu ştie pe cine vrea să cumpere pentru că atacantul a plecat din România şi nu mai vine înapoi.

„Domnul Oprican, preşedintele clubului, nu i-a cerut nici un ban managerului lui FC Argeş pe Adriano. El nici nu ştie pe cine cumpără pentru că Adriano a plecat în Brazilia şi nu mai vine. Habar nu are de fotbal, pentru că el umblă mai mult gătit, de zici că e Robert Redford…N-a discutat cu nimeni de la noi pentru Adriano, aşa că vorbeşte gura fără el. Oricum a văzut toată lumea că, de când e el la conducere, nu mai e FC Argeş ce a fost odată…. Pentru el singura soluţie este fuziunea cu alt club pentru că el nu e capabil să gestiozene un club de fotbal. El poate să fuzioneze cu noi, dacă noi vom vrea, pentru că avem şi noi o bază sportivă, care este în continuă dezvoltare, cu teren mare, teren de antrenament şi o să vină şi un sintetic. Iar noi suntem proprietari, nu ca el chiriaş la Piteşti. Aşa că îi aşteptăm pe FC Argeş să-l cumpere pe Adriano şi să fuzioneze apoi cu noi….!” spunea primarul Albotei, Ion Dumitru.

sursa:liga2.ro

No related posts.

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Weboy
freshlife WordPress Themes Theme Junkie