Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Investitori nemti vor sa preia Vointa Sibiu!

Thomas Beckenbauer şi grupul de afacerişti germani care au fost în octombrie la Sibiu vor să investească la liderul seriei a II-a din liga 2. Un afacerist local s-a alăturat grupării sibiene. Voinţa merge în Antalya.

Thomas Beckenbauer, fiul celebrului fotbalist german cu acelaşi nume, a anunţat clubul sibian că doreşte să se implice la echipă, alături de alţi oameni de afaceri din Germania. Condiţia este ca Voinţa Sibiu să se transforme în societate pe acţiuni. „Ei au făcut o ofertă şi noi le-am făcut o propunere. Ei vor să preia clubul cu transformarea CSU Voinţa Sibiu în societate pe acţiuni. Sunt de acord cu această soluţie, dar noi am investit nişte bani… A rămas să ne spună dânşii cum se împart acţiunile. Discutăm detalii acum” a spus Ionica Hămbăşan patronul echipei.

Fotbaliştii sibieni au fost informaţi tot miercuri că clubul pune la bătaie un bonus de promovare în cazul în care se va reuşi accederea în primul eşalon. „Sistemul de prime de joc va rămâne acelaşi. Le-am promis însă jucătorilor că se va umbla la sistemul de premiere. S-a stabilt acum şi o primă de promovare în cazul în care se va reuşi acest lucru. Sper să nu avem cu cine să ne batem şi să terminăm pe locul 1 şi să se bată alţii pentru locul doi. Îmi doresc să terminăm pe locul 1” a mai spus patronul Hămbăşan.

sursa:liga2.ro

No related posts.

Etichete:,

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
mugen 2d fighting games
freshlife WordPress Themes Theme Junkie