Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

S-AR PUTEA MUTA LA SEVERIN DIN CAUZA LIPSEI UNUI AJUTOR DIN PARTEA AUTORITĂŢILOR

jerry gane

jerry gane

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova a fost aproape de o mutare la Severin încă din această iarnă. Discuţiile purtate între cele două părţi s-au sistat însă deocamdată, dar ar putea fi din nou reluate din vară. Antrenorul Jerry Gane spune că echipei îi este greu să supravieţuiască atâta timp cât nu este ajutată în nici un fel de autorităţile locale.

„Din retur vom juca tot aici la Depou. Au fost unele discuţii, dar nu s-a rezolvat nimic în privinţa unei colaborări. Nu neapărat mi-aş fi dorit să jucăm acolo, dar dacă se înţelegeau nu aveam ce face. Noi nu avem niciun sprijin de la autorităţile locale şi nu e uşor să menţii o echipă pe linia de plutire. După atâta timp este din nou o echipă de B în oraş şi nu se întâmplă nimic. Şi noi reprezentăm oraşul ăsta. Într-un oraş ca Slatina, de trei ori mai mic decât Craiova se poate. Nu înţeleg cum la noi nu se găsesc soluţii, suntem de un an şi jumătate în divizia B şi nu am primit niciun ajutor”, a declarat Gane.

sursa:liga2.ro

No related posts.

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
mugen 2d fighting games
freshlife WordPress Themes Theme Junkie