Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

UTA asteapta răspuns de la FRF.

Deşi preşedintele Giovanni Catanzariti a crezut că va reveni la Arad cu ceva nou, acest lucru nu s-a întâmplat.

Situaţia rămâne neclară în privinţa dreptului de promovare în prima ligă a celor de la FC UTA. La finalul săptămânii trecute, preşedintele Giovanni Catanzariti a fost plecat la Bucureşti, pentru a discuta cu cei de la FRF, ce şanse are „Bătrâna Doamnă” să promoveze, dacă termină pe unul din primele două locuri.

Din păcate, nu s-a aflat nimic, aşa că totul este învăluit, momentan, în mister.
Giovanni Catanzariti speră ca astăzi să afle, totuşi, câte ceva, dar nu e sigur că va primi un răspuns clar, la obiect. „Nu ştiu ce să spun, dar mai mult ca sigur că nu o să primesc un răspuns scris. Cei de la FRF nu cred că sunt hotărâţi ce să facă, suntem mai multe cluburi în această situaţie. Oricum, eu cred şi sper că putem ajunge în primul eşalon, dacă terminăm pe unul din primele două
locuri” – a spus Catanzariti.

Voiculeţ revine la UTA

Aşa cum anunţam săptămâna trecută, Adrian Voiculeţ nu are cale liberă să plece de la UTA. Iar cum jucătorul nu şi-a găsit niciun angajament până acum (asta în ciuda faptului că până acum spunea că are tot felul de variante), va reveni sub comanda antrenorilor Nagy şi Stupar. Aşadar, mâine, Voiculeţ se va prezenta la UTA, dar trage speranţe că – până la urmă – va putea părăsi Aradul.

sursa:aradon.ro

No related posts.

Etichete:,

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
WordPress Themes
freshlife WordPress Themes Theme Junkie