Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Sala de sport curata si bine echipata

Este foarte important, ca sala de sport unde va desfasurati programul de antrenament sa fie curata si bine echipata atat cu echipamentele pentru antrenamente, cat si cu sisteme de aer conditionat, sistem de incalzire, purificator aer, apa calda curenta pentru dusuri, vestiare bine echipate, etc.

Desigur, o sala de sport care se respecta ofera mult mai multe servicii, precum sauna, masaj, sau vinde chiar produse specifice sportivilor.

Cei care se antreneaza pot lucra adecvat, o sala curata este ca o invitatie catre sport si sanatate, datorita faptului ca va exista mai putin praf, germeni, etc. Cu un purificator de aer Heavenfresh Intelli-Pro se poate obine ambianta de care aveti nevoie.

O oferta pentru purificatoare de aer o gasiti pe: http://www.cleanair.ro/

Asteptam comentarii referitoare la sali de sport sau fitness pe care le stiti, precum si experientele voastre legate de acestea.

Subiecte asemanatoare:

  1. Ce scoli de fotbal – tenis – sau alt sport avem in Romania ?De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
mugen 2d fighting games
freshlife WordPress Themes Theme Junkie