Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Un post de televiziune sirian il acuza pe Messi

Stiri sportive: Postul de televiziune privat Al Dunya, suporter al guvernului condus de Assad, ar fi studiat jocul celor de la Barcelona din „Classico” cu Real Madrid si, comparand desfasurarea jocului cu harta tarii, acuza ca acesta indica metoda de a introduce arme clandestine din Turcia

Am auzit de toate pana acum dar se pare ca fantazia nu are limite. Un post de televiziune din Siria ii acuza pe Messi si pe Barcelona de a le dezvalui rebelilor itinerarul pentru a introduce arme ilegale din Turcia.

Pe scurt, magiile argentinianului si desfasurarea jocului catalan sunt folositoare, potrivit presei spaniole, in caz de razboi sau cel putin, potrivit regimului lui Assad, pentru a indica strategii de razboi.

Postul de televiziune privat Al Dunya a analizat imaginile unor actiuni a celor de la Barcelona din ultimul „Classico” cu Real transmis de televiziunea araba Al Jazeera si, comparandu-le cu unele harti din zona de granita cu Turcia, ar fi descoperit dovezile activitatilor ilegale di spionaj.

Pasele si actiunile catalanilor, potrivit acuzatiei, ar indica itinerarul perfect pentru a scapa de controalele soldatilor fideli regimului. Potrivit reporterului televiziunii siriene, jucatorii ar reprezenta contrabandistii, iar mingea, locurile unde s-ar afla armele ilegale.

Nu este clar inca daca televiziunea siriana ii acuza pe jucatorii catalani sau pe televiziunea araba Al Jazeera. Refuzam sa credem ca vorbesc serios si suntem uimiti de fantazia siriana care nu pare sa aiba limite.

Pentru ultimele stiri fotbal, stiri tenis si rezultate meciuri, vizitati bet365.com

Subiecte asemanatoare:

  1. Dinamo acuza arbitrajul.”Tudor a influentat rezultatul”
  2. Messi a castiat Balonul de Aur!
  3. Barcelona triumfa in El ClasicoDe asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
Free WordPress Theme
freshlife WordPress Themes Theme Junkie