Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Campionatul Mondial si coruptia, Teixeira se demite

Demisia presedintelui influent al Federatiei Braziliene de Fotbal (era la conducere de 23 de ani) este definitive. A lasat si conducerea Comitetului Organizator al Campionatului Mondial 2014. Decizia a fost conditionata de acuze de coruptie care nu-i dau pace de un deceniu.

Stiri fotbal: Ricardo Teixeira nu mai este presedintele Federatiei Braziliene de Fotbal (Cbf). Stirea a fost data publicitatii de versiunea online a ziarului Folha de Sao Paulo. Decizia definitiva, vine in urma acelei momentane din cauza unor motive de sanatate. Teixeira, fost ginere al fostului presedinte FIFA Joao Havelange, a decis sa-si ia ramas bun dupa 23 de ani de la presedintie, lasand si presedintia Comitetului Organizator Local al Campionatului Mondial din Brazilia din 2014.

Intr-un comunicat citit de succesorul sau provizoriu, Josè Maria Marin, in varsta de 79 de ani, Teixeira a scris ca „incepand de acum” se va ingriji mai mult de starea sa de sanatate si de familie, dar ca va fi oricum disponibil pentru a continua sa colaboreze cu fotbalul brazilian. Marin va prelua mandatul de presendinte pana in 2015 si va fi totodata si presendintele Comitetului Organizator al CM.

Teixeira nu a reusit sa mai reziste revelatiilor privind fraude, episoade de coruptie si ilegalitate legate de conducerea sa a Federatiei Braziliene de Fotbal din ultimii 10 ani. Imaginea sa s-a deteriorat ulterior in urma tensiunilor cu presedintele Braziliei Dilma Rousseff si cu actualul presedinte FIFA, Joseph Blatter. Prin prezentarea demisiei, Teixeira nu se mai poate candida nici la presedintia FIFA.

Pentru alte stiri sportive, rezultate meciuri, cote si pariuri sportive online, vizitati bet365.com

Subiecte asemanatoare:

  1. FIFA si UEFA ajuta Romania.Bosnia suspendata!
  2. FIFA si UEFA ajuta Romania.Bosnia eliminata!
  3. Bosnia ca si suspendata de UEFA.Romania ar trece pe locul 4.De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
WordPress Themes
freshlife WordPress Themes Theme Junkie