Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Fiscul ia toţi banii din transferul lui Bogdan Stancu!

Conform Regulamentului privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, cluburile care au format jucătorii între 12 şi 23 de ani vor primi, în cazul transferurilor acestora în străinătate, o parte din suma totală. Contribuţia sau taxa de solidaritate, aşa cum este ea denumită, reprezintă 5% din indemnizaţia de transfer plătită pentru transferul unui jucător profesionist şi se distribuie cluburilor implicate în pregătirea lui în perioada în care jucătorul avea între 12 şi 23 de ani. În cazul lui Stancu, taxa de solidaritate este de 300.000 de euro, dacă, într-adevăr, turcii au plătit pentru piteştean 6 milioane de euro.

Pentru că datoria clubului piteştean către Finanţele Publice Argeş se ridică la peste 14 miliarde de lei, iar taxa de solidaritate din transferul lui Stancu la Galata abia dacă acoperă jumătate din sumă, in aceste condiţii, singura consolare a familiei Penescu este înjumătăţirea datoriei publice.

Faptul că FC Argeş trebuie să-şi ia adio de la taxa de solidaritate a fost confirmat şi de Dorin Falcă, şeful Fiscului. „Suntem cu ochii pe aceşti bani. De altfel, noi am trimis deja o adresă către clubul din Ghencea prin care solicităm ca procentul care revine lui FC Argeş să fie virat direct către Fisc din cauza datoriilor pe care gruparea din Trivale le are la noi. Acum aşteptăm răspunsul Stelei”, a zis Dorin Falcă.

sursa:jurnaluldearges.ro

Subiecte asemanatoare:

  1. FC Arges are de primit bani din transferul lui Stancu la Galata.
  2. Penescu refuza in continuare sa vanda !
  3. Din nou probleme cu banii la Rapid!

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
WordPress Blog
freshlife WordPress Themes Theme Junkie