Puteti discuta pe forum !


Liga 1 Steaua Bucuresti Rapid Bucuresti Dinamo Bucuresti CFR Cluj Poli Timisoara Otelul Galati Gloria Bistrita FC Vaslui Universitatea Craiova Unirea Urziceni ( Chiajna ) Pandurii Tg Jiu U Cluj FC Brasov Gaz Metan Medias Astra Ploiesti FCM Tg. Mures Sportul Studentesc Victoria Branesti

Click pe echipa favorita !

Penescu refuza in continuare sa vanda !

O companie de construcţii şi transporturi din Italia a negociat pentru a doua oară preluarea echipei, dar s-a lovit de încăpăţânarea familiei Penescu.

în urmă cu mai bine de două luni de zile, o companie de construcţii şi transporturi din Italia s-a arătat interesată să preia FC Argeş. În acest sens, prin intermediul impresarului Mugurel Ilisei, italienii au venit la Piteşti.Din cauza problemelor pe care Cornel Penescu le avea în justiţie, reprezentanţii firmei au tratat cu fiul acestuia,Andrei.Concret, italienii au spus atunci că vor plăti toate datoriile clubului, adică undeva în jur de 3 milioane de euro, plus încă o jumătate de milion, sumă care urma să intre în contul Peneştilor. De partea cealaltă, Andrei Penescu a cerut, în afara datoriilor, încă 2 milioane de euro. Italienii au refuzat, iar acest lucru a declanşat apoi şi disensiunile între fraţii Ilie şi Cornel Penescu.

Italienii nu au renunţat la brandul FC Argeş şi în ultima lună a anului 2010 au tot încercat să contacteze pe cineva pentru a putea să se aşeze din nou la masa tratativelor.

In cele din urmă ”bossul” din Trivale a hotărât să se aşeze la negocieri. Mai concret, în penultima zi a anului 2010, reprezentanţii companiei italiene s-au întâlnit cu Cornel şi Andrei Penescu, precum şi cu managerul Cătălin Barbu. Discuţiile au fost unele foarte aprinse, insă nu s-a ajuns la nicio înţelegere.

sursa:jurnaluldearges.ro

Subiecte asemanatoare:

  1. Au dispărut actele de cedare ale FC Argeş către PIC
  2. Andrei Cristea s-a transferat in Germania!
  3. Andrei Cristea a ratat transferul în Germania !

De asemenea puteti avea discutii pe teme din fotbal pe forum. | Acces Forum
Se cauta moderator pentru site.
Pentru mai multe detalii - contact.
Site ce contine in cea mai mare parte informatii sportive cum ar fi: cronicile evenimentelor sportive, analize din mediul sportiv, stiri si alte informatii din viata sportiva.

Linkuri: Liga 1 | Liga 2 | Liga 3 | Fotbal international | Stiri din Sport |
WordPress Themes
freshlife WordPress Themes Theme Junkie